Je reageert op de vacature

Wmo Consulent (begeleiding)

Persoonlijke gegevens





Geboortedatum: Verplicht voor gebruiker

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Gemeente Rheden verwerkt jouw gegevens om jouw vaardigheden en talenten voor openstaande functies te bepalen. Gemeente Rheden hecht hierbij grote waarde aan het waarborgen van de bescherming van jouw persoonsgegevens als sollicitant. Jouw ingevulde persoonsgegevens slaat gemeente Rheden op in de database van EasyCruit. Easycruit vereenvoudigt het werving en selectieproces van gemeente Rheden en maakt een doeltreffende communicatie met jou als kandidaat mogelijk.


EasyCruit is een service in de Cloud die door Visma ontwikkeld is. De bedrijven die deel uitmaken van de Visma-groep en hun onderaannemers voor IT-diensten hebben voor het verzorgen van de dienst mogelijk toegang tot de persoonsgegevens van kandidaten. Om jouw privacy te waarborgen zijn met deze onderaannemers overeenkomsten gesloten overeenkomstig met de toepasselijke privacywetgeving (De Algemene Verordening Gegevensbescherming). Onderaannemers die zich buiten de EU bevinden zijn gehouden aan de doorgifteregelingen die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd.

Door een account aan te maken heb je in EasyCruit toegang tot je profiel, waarin je gegevens kan uploaden, bewerken en wissen. Jouw gegevens zullen eerst voor 1 maand bewaard blijven en met toestemming zullen de gegevens bewaard blijven in Easycruit voor maximaal 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Je kan op elk moment contact opnemen met personeel@rheden.nl om je recht uit te oefenen op inzage, rectificatie of verwijdering van jouw persoonsgegevens of om bezwaar te maken tegen verwerking van jouw gegevens in EasyCruit. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hierbij houdt Gemeente Rheden zich aan de privacy wetgeving die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

Heb je vragen over hoe Gemeente Rheden met jouw gegevens omgaat? Zie hiervoor onze uitgebreide privacy statement voor sollicitanten op rheden.nl/werkenbijRheden. Je kunt je vraag ook mailen naar de Functionaris Gegevensbescherming van de gemeente via FG@rheden.nl.

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur?